תשלום פיצויים לנפגעי תאונות דרכים עם פציעות קלות

ראשית, לאחר תאונות דרכים הדבר החשוב ביותר שיש לעשות הוא לפנות לחדר מיון, וזאת על מנת לוודא, שלא נגרמו נזקים נוספים ולקבל את הטיפול הרפואי המתאים. קבלת טיפול רפואי לאחר תאונות דרכים היא בעלת חשיבות רבה, מפני שבנוסף לשמירה על בריאותו, הנפגע דואג לכך שיהיה תיעוד של הטיפול שעבר, שבעזרתו יוכל לדרוש לאחר מכן תשלום פיצויים. בעת הבדיקות לאחר תאונות דרכים, כדאי לנפגע לציין כל כאב או אי נוחות שהוא חש בו, גם אם הוא נראה זניח, כדי שיוכל לקבל עליו טיפול הולם אם הוא יחריף בהמשך.
עם זאת, חשוב לדעת שגם נפגעי תאונות דרכים, שסובלים מכאבים שלא דיווחו עליהם, יוכלו לקבל תשלום פיצויים מחברת הביטוח, כל עוד יגישו לה מסמכים מתאימים. מסמכים שיכובדו על ידי חברות הביטוח הם כל סוגי המסמכים שיכולים לאשש, שמקורן של פציעות הוא אכן התאונה, ושהנפגעים מאותן תאונות דרכים קיבלו טיפול רפואי כלשהו כנגד הכאב. משמע, סוגי המסמכים שיתאימו הם: אישור על פנייה לרופא מומחה, בדיקות רפואיות, חשבונית טיפול פיזיתרפי וכדומה.
חשוב לדעת, כי במקרים של כאבים חוזרים ונשנים לאחר תאונות דרכים, כדאי לגשת לקופת החולים לבדיקה חוזרת. לא אחת קרו מקרים, בבדיקות מאוחרות נתגלו בעיות גופניות, שלא אותרו בבדיקה הראשונית שבוצעה על נפגעי תאונות דרכים .
הדבר השני אשר נפגעי תאונות דרכים קלות צריכים לעשות, הוא לגשת למשטרה, ולקבל אישור על התאונה שאירעה, שיכלול פרטים שונים על האירוע, הצדדים המעורבים בו, ולעיתים אף עדויות. יחד עם אישור רפואי כלשהו, שני המסמכים הללו מספיקים על מנת לקבל פיצויים מחברות הביטוח. עם זאת, ככל שמספר המסמכים הרפואיים גדל, והמידע שזמין לחברת הביטוח הוא רב יותר, כך גדלים הסיכויים עבור נפגעים קל בשל תאונות דרכים לקבל סכום פיצויים גבוה יותר.
בכל מקרה, לפני הגשת הבקשה לחברת הביטוח, מומלץ ביותר להתייעץ עם עורכי דין מומחים בתחום של תאונות דרכים , אשר יוכלו לעזור לכם באופן משמעותי בקבלת הסכום המלא.